Warning: Undefined array key "enable_order_autocancel" in /customers/9/d/f/visam.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reepay-checkout-gateway/includes/Gateways/ReepayCheckout.php on line 85 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/d/f/visam.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reepay-checkout-gateway/includes/Gateways/ReepayCheckout.php:85) in /customers/9/d/f/visam.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/d/f/visam.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reepay-checkout-gateway/includes/Gateways/ReepayCheckout.php:85) in /customers/9/d/f/visam.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sage vandfilter erstatning – visam.dk

Sage vandfilter erstatning

Dette filter er en erstatning for det originale filter – I samme gode kvalitet, til en fair pris.

75,00 kr. Inkl. moms + evt. fragt

2722 på lager

Beskrivelse

Vandfilter Kompatibel med Sage Kaffe- og Espressomaskiner

Filteret fra Visams eget mærke – Pure water systems – er et kompatibelt alternativ til Sage Claris originale vandfilter, skabt specielt til at forbedre smagen og kvaliteten af ​​din kaffeoplevelse med Sage kaffe- og espressomaskiner.

Produktbeskrivelse:

Dette vandfilter er designet med avanceret filtrering ved hjælp af aktivt kul fremstillet af kokosnøddeskaller. Denne teknologi er af høj kvalitet og effektiv til at fjerne kalk og urenheder fra vandet, hvilket resulterer i en forbedret smag og renhed af din kaffe eller espresso. Pure water filteret er et pålideligt alternativ til de originale Sage-filtre.

Funktioner:

  • Let Installation: Det er nemt at installere og bruge dette vandfilter. Det er designet med en smart indikator, der viser, når det er tid til at udskifte filteret.
  • Lang Holdbarhed: Hvert filter har en holdbarhed på op til 3 måneder eller 40 liter vand, hvilket sikrer en konsekvent filtrering over længere tid.
  • Økonomisk: Det er en omkostningseffektiv løsning i forhold til Sage Claris originale vandfiltre, uden at gå på kompromis med filtreringskvaliteten.

Specifikationer:

  • Vægt: 100 gram

Kompatibilitet:

Filteret er kompatibelt med følgende Sage-modeller: Barista Express, Barista Pro, Barista Express Impress, Oracle, Oracle Touch, Duo Temp Pro, Bambino Plus og Dual Boiler.

Pakken indeholder: 1 stk. filter – 216 stk. pr. kasse.

Forbedr din kaffeoplevelse med filteret, der fjerner kalk og urenheder fra vandet, hvilket resulterer i en forbedret smag og kvalitet af din kaffe eller espresso.

OBS! passer ikke til Sage Precision Brewer.

 

B2C og B2B salg;

B2B: Ønsker du større parti og eget varemærke på filtrene, så kontakt os venligst direkte på: info@visam.dk

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sage vandfilter erstatning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *